Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi? Ja, förmodligen.






Tålamod är en variant av mod

att inte förhasta sig när det blåser
utan vänta tills vinden mojnat

först då ser man klart
och kan fatta det rätta beslutet

har kommit en bit på vägen
men inte nått ända fram




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-10-28 10:46



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vist och bra !
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
tack behöver precis detta.
2015-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra skrivet...
2015-10-31

  lila fjäderblomman VIP
Bra sagt!
2015-10-29

  Linda CH VIP
Kloka ord att tänka på.
2015-10-29

  Lars Hedlin
JA tålamod var ordet!
2015-10-29

    ej medlem längre
Mm bra så, att nå fram snabbt är inte alltid bra, som livet.
2015-10-29

  StinaJ VIP
Bra och insiktsfullt förmedlad text
2015-10-28

  Sommarina VIP
Klokt men svårt ibland.
2015-10-28

  Maria Sundelin VIP
Eller så testar man sina vingar.
Kramar
2015-10-28

  bumerang
Är det mod???
Tålamod, att inte förhasta sig
är definitivt ett framgångsrecept.
2015-10-28

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.

Det är modigt att våga vänta i vårt stressade samhälle.
2015-10-28

  Gunnel Eriksson VIP
Ofta handlar man överilat och får
be om ursäkt eller bara ångra sig.
Dina ord är tänkvärda.
2015-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tänkt med insikt, som ledstjärna.
2015-10-28

  Eva Helene VIP
Fint och tänkvärt skrivet!
2015-10-28

  Hanna Mari Wallin
kloka ord
2015-10-28

  Nannie
väldans bra rutet
2015-10-28

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2015-10-28

    ej medlem längre
Tålamod är som vilda hästar...det gäller att tygla det rätt annars far man omkull.
2015-10-28

    ej medlem längre
Tålamod för evigheten. Ja, där har man alltid något att lära.
2015-10-28

  M.Eta
Man behöver lite vindstilla omkring sig för att tänka klart, helt rätt. Bra
2015-10-28

  Marianne Räf
Så riktigt ! Om att orka vänta,
ha ett tåligt mod !
2015-10-28

    GG
Rätt inställning banar ofta vägen bättre.
2015-10-28

    ej medlem längre
Klokhet/insikt av stor vikt ..
2015-10-28

  Annica_N
Så sant!

Mycket bra!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP