Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte ska det egentligen spela någon roll, om det törs vågas skrivas på min text om det finns empati inom er


Hudfärg

vi människor
är ett

 

känna
frid

 

en kärlek
ett hjärta

 

oavsett hudfärg
och folk

 

borde kunna
enas och samsas
på vår jord

 

inte krig och hatbrott
rasism

 

att ge mänskligt lidande

 

visa och ge kärlek

 

och omtanke till olika individer

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-28 15:20



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Egentligen är vitt, ljus och svart är avsaknad av ljus. Varför människor har olika hudfärg är anpassning till den natur som Gud har satt oss. Annars är vi alla lika under ytan.
2015-11-04

  Popangelov VIP
En viktig påminnelse om allas lika värde! Bra!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP