Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De hatar mig !


Vad har jag gjort ?


Solen skiner in
på mitt v. öra å kind.

Sovit ut, ätit frukost.
De vill ha urinprov.
Vete 17 om de får det !

Är alldeles slut efter
kampen för mitt liv, igår!
Är åderlåten, ledbruten å
bestulen på energi.
Alla/allting flyr mig !

Vad har jag gjort ?

Förstår inte varför de
vill röja mig ur vägen!
Är det den förbannade
onanin, som spökar?

Kan inte hjälpa att jag
fått många orgasmer !

Visste ej att dessa bar mig
till ny tid !
Att de har fört mig
genom evigheter....

Personalen borde skämmas !
De höll på å ta mitt liv!
De är: 'Mother-fucking-Idiots'!
Jag har inte gjort dem nånnting!

Ändå, hatar de mig!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 15:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djupt känsligt och starkt
2015-10-29

    ej medlem längre
Jobbigt att slåss när alla är emot en.
2015-10-28

  Bengt H VIP
Originellt och slammande.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf