Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång

 

 

 

att skriva poesi

är som att gå på tunn is

det kan bära eller brista

man får vara vaksam

och akta på orden

och inte missbruka dem

ty du vet ju inte vem som läser

det kan vara en skör och känslig person

som reagerar starkt på det du skriver

och du vill väl inte såra andra människor?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP