Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(...hallå?...)


F Å - O R D I G























han blev med tiden





extremt få-ordig.






det märkliga var



att ju mindre


han anförde,




desto mera




lyssnade man.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-29 12:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ja så kan det nog vara. Tankeväckande...eller kanske talandeväckande. :)
2015-10-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
C icero
I ord mästare
C hans att slå
E n rad av hans
R ätt svårt så
O ch få till en
* men färre
* ord då!
************
2015-10-29

    Lena Söderkvist VIP
En stark persons röst helt enkelt. Mycket talande (ursäkta uttrycket)!
2015-10-29

    ej medlem längre
Klokt! Jag stänger alltid av hörseln vid svador...
Cicero igen. antar jag.
2015-10-29

  Ingrid Trolle
Mycket bra exempel
på fåordighet med
styrka är långt bättre
än högröstade svekfulla
löften som aldrig infrias
Önskar man kunde stänga
av skrikandet!
Bravo!
2015-10-29

  walborg
Längtar efter ett samhälle som är mindre gapigt och skrikigt - kanske skulle vi lyssna på varandra bättre då
2015-10-29

  Federico Romano
Cattullus eller var han hette är gjord av marmor..
Bra visdom om att göra mer än man talar..
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden