Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordmån


den blottställda aningen
om hur det kunde vara
när det omöjligen kan vara så

ett fodral
för ett ännu okänt instrument
som en dag ska bära
just din grundton









Fri vers (Fri form) av Coeur de verre
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre