Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från sömnlöshetens vansinniga nattbok...


Bananskalet är fortfarande större än bananen


Ett viktlöst centrum

bland ett frö
ur natten

trädet står
(nog) kvar
i någon astral täppa


En celest gåta
av okänt skäl

nedfallen i mylla

grumliga förutsättningar
ingrodda i skimret

tvingande och tvinnat
av nydanande sammanhang


Ett nytt fönster
skjuter skott

samma träd
men inte detsamma

aspirerat ur vaga minnen

ni milda himlar
dit inget tillåts växa


En viskning
beslöjad under stjärntäcket
där kröningens väg falnar

från ord till jord
är du härmed påstådd:

Vem är jag







Fri vers av Coeur de verre
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-02 14:36



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Min sömnlöshet känner igen den milt vansinniga färden genom ord som hoppar mellan betydelser och mening. Jag ler från dörr till vägg och gillar stort!
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre