Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canvasar


jag vände och vred
men blev själv insnärjd

Vågrätt: smålögn
Lodrätt: tanklöst tal

inledd att försöka fylla i
med andra perspektiv

en korsordskonstruktion
där fälten alltid är tomma
trots ledtrådarna ter sig outtömliga

i rutornas svarta ramar
utgjorda av osynliga stavelser
liggandes och stående på sidled
i en tredje dimension

skapad av de krökta
för en ofödd bön att tyda
om den stora lögnen att komma -

den som brer ut sig vitt och brett
varpå de fjäderlösa burfåglarna
kan få utrymme att teckna sig själva






Fri vers av Coeur de verre
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-03 15:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
avklädd poesi

2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre