Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten lek med rim.


Vintersaga - Att beklaga

 

Ljuset falna
vädret svalna
kylan bita
flingor vita
börjar falla
och vi alla
på en gång
tar lång kalsong
Slut är friden
vintertiden
börjar råda
man får skåda
frosten rita
rosor vita
uppå fönster
i skilda mönster
Och i hopar
barnen ropar:
”Hallå tira
bilar slira
ner i diken”.
Besviken
Chaufförn går ut
Ropar; ”Håll er trut!”.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 16:34

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson