Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsam



Just nu arbetar jag på en omarbetning av ett tidigare verk i vilket jag bearbetar en händelse som ägde rum på mitt förra arbete när jag arbetade som arbetsledare då en av mina arbetare gjorde ett dåligt arbete vilket ledde till att han blev av med sitt arbete och jag fick dåligt samvete för jag talade om det för min arbetsgivare. Arbetsgivaren hade redan en inarbetad rutin när det gäller avskedade arbetare. Den avskedade arbetare är numera arbetslös men han är samarbetsvillig och har utarbetat en plan för att komma in på arbetsmarknaden igen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-30 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP