Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1936

Allmänt:
Hitler ockuperar Rehnlandet
Per Albin Hansson statsminister
Söndagsmatinéer på Palladium

Specifikt:
Kaobåjs heter det
inte kobåjsare som ni säger
sa Fred.
Jag har bott i Amerika så jag vet.
Och dom är koskötare, inte poliser.

Tror du är nåt va!
sa Ludvig
började gräva.
Säg att det heter kobåjsare
annars drar vi dig i pitten. Håll fast han!
Skulle Ken Maynard vara koskötare!
Är du int klok!
Du såg ju själv på bion!

Nu låg Fred på marken,
Ja men det heter ju kaobåjs
grät han..Det heter ju..
och knep ihop.

Där är den!
En jävla liten pitt alltså.

Låt bli! Låt bliii!
Det heter kobåjsare…det heter kobojsare… det heter ju…

Hörde ni! Han sa det. Släpp han!
Jävla jäntunge!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist