Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Input från Putin


Putin har bestämt att alla utländska fotbollstränare ska sparkas. Men utländska spelare då?

Ja, de får va kvar och spela rysk roulette.




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-30 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP