Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Internet


Golden memories

 

 

 

you brought me your dreamy love

that autumn

and got mine in return

today on these memories streets

my lovely spirit dances on the white paper

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 13:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
From your soul <3
2015-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart dikt från din gyllene penna!
2015-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text från minnets arkiv!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One