Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When TED talks, we listen


Ted Ekeroth skriver i ett twitter meddelande att "när vi kommer till makten ska ALLA polischefer väck"

Så talar RIKTIGA demokrater.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Onomatoprofet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-31 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP