Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(opticum....


Halv-blind
































först i krisen,






upptäcker man






HELA




sanningen.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-31 22:41



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mitt i prick och hög igenkänningsfaktor.
2015-11-01

    ej medlem längre
Ja då ställs allt på sin spets. Alla sinnen blir "ärliga"
2015-11-01

  Ingrid Trolle
Sanningen med
få ord. Mycket bra
2015-10-31

  Per Rydberg
Insiktsfullt! Det här känner jag igen. Tack!

2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden