Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild från Googles


Varför skrivs historia

om dess syfte ej är
att ta lärdom av den?


















hmw copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 237 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-01 09:01



Bookmark and Share


  Ollle
Där man en dag bränner böcker kommer man också bränna människor.

Vill man inte lyssna på historia bränner man ofta livets stig, då skriver man ny historia men sparkar in öppna dörrar.
Bra skrivet tänkvärt!
2015-11-01

  Tino
Mitt i prick!

2015-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Intressant frågeställning!
En del vill inte, en del kan inte, bara att konstatera.
2015-11-01

  boen
Historia kan vara identitetsskapande och även underhållande. En del historieskrivning är inte helt korrekt och då passar knappast begreppet lärdom?
2015-11-01

    ej medlem längre
Tänkvärt!
2015-11-01

  Lars Hedlin
Finns tyvärr dem som blundar för även ett starkt faktum ....
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin