Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är en konstruktion som resulterar i att åtminstone en person blir sårad.


Taggtråd och bomull


Du försnillade ett vänligt ord
och lade det i min mun
jag hulkade
och hukade

så harhjärtad
i min lättstötta idyll

I lönndom ignorerade vi sönder
månljusets bittra karat
tillsammans
på tu man hand

och jag dog
när jag idisslade din hemgift




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2015-11-02 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP