Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling #24


Han i spegeln tror säkert jag har glömt bort honom, och det hade jag kanske gjort om det inte varit för att jag behövde prata med honom.

- Nämen...
- Ja, jag har nästan övergivit dig och ja, jag behöver prata.
- Uppskattar din ärlighet. Vad gäller det?
- Värst vad formell du är, du har varit sysslolös för länge, det märks. Är du arg på mig?
- Ja, nu måste jag också vara ärlig, lite sur är jag, jag har känt mig lite undanskuffad...
- Vad bra att jag kom då så du får känna dig lite viktig också.
- Viktig och viktig, det handlar inte om det, jag är här för din skull trots allt.
- Ja, ja. Jag undrar nu hur jag ska göra, ska jag lämna nåt bidrag till antologin?
- Det är klart du ska!
- Nej, det är inte självklart, och du vet säkert varför.
- För att du inte har skrivit nåt bra?
- Nej, jag har inte skrivit nåt alls men det är inte det som är problemet, jag har gott om tid att hitta på nåt...
- Då menar du hyckleriet? Ja, men just därför ska du skriva!
- Ja, så har jag också tänkt men du vet hur det kommer att bli...
- Du kan bara skriva ditt, eller har du nån bättre lösning?
- Nä, alternativet är att inte skriva eller skriva och inte skicka och det går inte.
- Då så, det var inte så svårt att reda ut det här...
- Nä egentligen inte, jag hade kunnat göra det själv men jag ville göra dig glad...
- Om jag inte kände dig så väl hade jag trott att du menar allvar.
- Tack för idag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-02 23:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ser man sig i spegeln för länge kan den bli spegelvänd och man riskerar se nån annan än sig själv.
2015-11-03

  H.C.B
Lämna bidrag. Jag tror att du vinner. Mig har du redan slagit.

Dom finns i dörrar, lampor och grönt liv i fönstren. Inte i speglar, det livar jag. (Utbildat medium)
2015-11-03

  Onomatoprofet VIP
Speglar är känsliga för skeva självbilder och negativa vibbar.
2015-11-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men om SKÖÖÖÖLD ! eller LARZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ! skulle få för sig att för en gångs skull titta sig i spegeln,så skulle den spricka direkt !
2015-11-03

  Onomatoprofet VIP
ja, det är tur det för de är rädda för spöken
2015-11-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vet att spöken har det bra för de syns inte i speglar.
2015-11-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hoppas spegeln håller till nästa spegling,den kanske tröttnar !?
eller att man själv tröttnar,ifall
spegeln ljuger,ifall man inte ljuger
för sig själv,eller är blind rent av.
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP