Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts kärlek (2015)

 

 

luften är kvävande

dagar blir gråa

och tyngden av stunder utan dig

trycker på

något enkelt som jag inte förstår

men likväl accepterar

där uppe

minglar stjärnor

därinne

ekar tomhet

vi skapar gränser

blir lidande av osynliga lagar

som lägger grunden till brännande smärta

men vad är livet

utan kval och hänryckningar

det är svårt att förklara

ändå

drömmer jag om en glödande saga

som uppfyller mina enkla önskningar

där vi håller om

berikar och värnar om varandra

till max

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-03 15:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket berörande och vackert skrivet..!
2016-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Utan dalarna skulle vi aldrig få uppleva höjderna...grattis till din fina, utvalda text...
2015-11-05

    AgnesKenshin
Grattis grattis till guldstjärna!
2015-11-04

  Lars Hedlin
JA Kärleken giver och tar ..kram
2015-11-04

  Ljusletaren
Varmt grattis till utvald text!
Vad var vi utan tro, hopp och önskningar. Bra ordat om det/kram
2015-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens vara eller icke vara och dess vemod och lycka skriven med ditt hjärta i handen.
2015-11-03

    Dan Myrbeck
Fint tänkvärt
2015-11-03

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat med vemod och drömmande känslor.
2015-11-03

  M M Mannheim VIP
"En sorts kärlek" så fint och ord rikt berättat.
2015-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om hur det är och en önskan om hur det borde vara!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One