Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hand

När du gräver i min hand
Så knarrar det
Tyngdlös nerv
En vilande båge




Fri vers av Undrar
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-03 22:03



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
vill värma inte gräva
beundra dina linjer tänker jag när jag läser.
fina rader av dig
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar