Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

 

" i mörkret

på tredje våningen

i hörnet

bakom de tända ljuset

vilar min morgondag "




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-03 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I väntan på.....Något/Någon!
2015-11-04

    ej medlem längre
Det ser ut att bli en vacker morgondag som kommer att möta poeten i gryningen
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene