Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del lever med detta som sin livslögn...


Sviken

Så sviken du är
så oerhört sviken
Men glädjen att älska
är din
och lögnen
........är min.




Fri vers av Cordesa
Läst 862 gånger
Publicerad 2006-04-24 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cordesa