Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motiven

kärlek
ett pussel

 

motiven
kan visa sig vackra

 

om än i
tanken

 

nya andrum
och vändpunkter




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 16:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltför ofta är motiven egoistiska.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP