Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bråkdel av vad man "hjälpt" mig med inom Vanvården.


Pillerthrillern



Grabben har tomtar och troll på sitt loft,
det kan kureras med en maxdos Zoloft.

Han är nojig och tror han har buggad telefon,
bäst att vi ger honom mer Trilafon.

Och halsbrännan svider av magsyrans sekret:
Losec är för dyrt så han får blott Pariet.

Och var kommer alla hans mardrömmar från?
Skit samma vi sätter väl in Remeron.

Ångesten gör honom socialt invalid.
Seså, lilla pojken, här får du Stesolid.

Trots all Stesolid är han alltjämt labil.
Måhända kan det hjälpa om vi byter till Sobril.

Och för att få bukt med hans utbredda spleen,
så sätter vi in det additiva Mianserin.

Och inte kan han somna förrän långt in på dan,
här kommer en kartong med hundra Propavan.

Trots dessa piller sover alla utom han i stan.
Vi testar något starkare, vi testar Imovane.

Ryggvärken är djävulsk likt ett vidrigt helgerån:
Triangelpiller äger - här så får du Citodon

Så hjälper inte dessa, du lider ännu pin?
Ja, då får vi byta kodein mot morfin.

Men sluta gnäll för Satan, du beter dig som ett fån!
Nu stryker vi recepten, du får ta en Alvedon!





Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 17:53



Bookmark and Share


  Tess74
Så jävla bra beskrivet om hur medicineringen idag kan se ut. Igenkännande
2015-11-05

    ej medlem längre
var denna till mig eller? :):)
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP