Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting som en karta Vicks Blå inte kan bota...


Barnarovdjuret



Min barndom blev granskad,

min ”lycka” förvanskad,

ty glimret var kattguld och blänkande grus.

Vad fordom förförde

blev minnen som störde:

Mot invärtesblåst skyddar knappast ett hus.




Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar att du använder det gamla ordet Ty,det är vackert!Sista raden är superb!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP