Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


Till dig, min själsfrände

 

 

 

 

en del av hösten

och nio delar av sommaren

är mitt nya väsen du skapat

ömhet är ditt vapen

inget rum för svaghet

du tindrar och skimrar

allt för mig

i regnbågens alla färger

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-08 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så ljust och fint...
2015-11-11

    Dan Myrbeck
Intressant och ovanlig
årstidsmix...
2015-11-09

  Lars Hedlin
Just wonderful!
2015-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Höstfärger i kärleksfulla ord tecknar du.
2015-11-08

    ej medlem längre
Dina ord skimrar...lyckliga du och lycklig är din själsfrände.
2015-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Dina ord är som skimrande pärlor på kärlekens och vänskapens gyllene tråd!
2015-11-08

  Blomma-Stjärna VIP
skimrande ord av glädje och kärlek
2015-11-08

    ej medlem längre
Orden dina lyser i höstens färger, glödande varmt.
2015-11-08

  WyS VIP
Låter underbart!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One