Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likes och applåder!

ord kanske inte alltid min starka sida
men oftast är det om kärlek och känslor
jag skriver och jag är den jag är och ingen person
som försöker göra mig till att man är förmer än
alla andra
....jag skriver vad jag känner i mitt inre

och det borde räcka
för att visa att man är den man

är
och att inte bara få många likes eller applåder

utan jag är här på poeter för att jag tycker

om att skriva




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-05 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hade inte kunnat säga det bättre själv, fast jag har bara tänkt det och det är det ju ingen som förstår.
2015-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra...fortsätt skriva det du har i dig...
2015-11-05

    ej medlem längre
Bra inställning, och bra skrivet.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP