Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt som aldrig blev

Jag lämnar nu och kommer knappast åter
För många dagar har passerat
För många känslor som raserats
För mycket tid som lagts
På nåt som aldrig blev

Jag vill inte sitta ensam något mera
Jag har en känsla för det där
Det är som det är när man är kär
Det blir ett brev som aldrig skrevs
Om nåt som aldrig blev

Sen så ska jag skriva om historien
Så att den får ett lyckligt slut
Där vi tar alla rätta beslut
Sen sitter vi och ser tillbaks
På nåt som aldrig blev

Men nu börjar jag drömma mig bort igen
Jag har ju fastnat i det här
En ödesdiger affär
Det är dags att släppa taget
Om det som aldrig blev

Och jag klär om drömmarna till verklighet
Jag skapar känslor utav rastlöshet
Byter ut hopplöshet till hoppfullhet
Ber till gudar som ingenting vet
Om ensamhet

För om du bara visste vad du missade
När du var för rädd för att ta en chans
Och valde vägen där vi kompromissade
Efter kvällens sista dans

Du är den vän som jag har letat efter
Som jag har saknat så
Den tjej som jag vill få
Så nu berättar jag för dig
Om det som aldrig blev

Det blir en romantisk kärleksaffär
Vi ligger nakna på en strand
Jag håller hårt i din hand
Och vi är glada att det inte är
Nåt som aldrig blev

Vi går längst gatorna på Södermalm
Förbi hissen som bär ditt namn
Jag tar dig nära i min famn
Och önskar att det inte var
Nåt som aldrig blev

Vi reser på ett tåg mot Köpenhamn
Lämnar det vi känner
Tillsammans i mot nya länder
Där vi ska göra verklighet
Av det som aldrig blev

Och jag klär om drömmarna till verklighet
Jag skapar känslor utav rastlöshet
Byter ut hopplöset till hoppfullhet
Ber till gudar som ingenting vet
Om ensamhet

Allt det där är vad du missade
När du var för rädd för att ta en chans
Och valde vägen där vi kompromissade
Efter kvällens sista dans

Så jag lämnar nu och kommer knappast åter
Finns ingen mening i det här
Men det är nåt man aldrig lär
Man gör samma misstag om och om igen
Och det är nåt som aldrig blev




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek