Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret

Jag är monstret som bor inom dig.
Du vet inte vem jag är.
Du vet inte vad jag är kapabel till.
Jag är monstret som bor inom dig.

Jag är ondskan som ska ta dit liv.
Du kan inte bli av med mig.
Du kan inte gömma dig.
Jag är ondskan som ska ta ditt liv.

Jag är guden som äger ditt liv nu.
Du har med mig i allt.
Du kan aldrig sluta tro på mig.
Jag är guden som äger ditt liv nu.

Jag är döden som kommer befria dig.
Du fruktar för mig.
Du längtar efter mig.
Jag är döden som kommer befria dig.

Där är livet du önskar du hade.
Han väntar inte på dig.
Han lämnar dig bakom sig.
Där är livet du önskar du hade.




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 490 gånger
Publicerad 2017-09-19 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek