Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk

Tomrum.
Oändligt. Vidrigt.
Tomrum som förtär.
Tomrum som ett vakuum.
Som något som drar dig med sig.
Något som gör dig oigenkännlig.
Tomrum.

Kroppen.
Sjuk. Förpassad.
Kroppen som ett skal.
Kroppen som en plåga.
Som något som sänker dig.
Något som förpassar dig marginalen.
Kroppen.

Hjärnan.
Ängslan. Ångest.
Hjärnan som ett mörker.
Hjärnan som ett kval.
Som något som tar makten över dig.
Något som förgör dig.
Hjärnan.

Gör dig av med hjärnan.
Gör dig av med kroppen.
Gör dig av med tomrum.
Gör dig av med allt.

Fast det är ingen lösning.
Det finns ingen lösning.
Bara en dag till.
Bara en timme till.
Bara en minut till.
Tillslut.
Ingenting.




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 440 gånger
Publicerad 2017-09-18 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek