Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberljus

Du kom en vinter
Mitt decemberljus
När allting kändes svart

Du värmde upp mig
Mitt decemberljus
När allt var mörkt och kallt

Du sken upp vägen
Mitt decemberljus
Gav hopp om framtiden

Jag minns dig alltid
Mitt decemberljus
Fast det bran ut så snabbt




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek