Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog du vägen?

Här är ett brev till dig min gamla vän
Jag minns inte sist vi träffades
Det var så länge sedan
Jag borde ringt dig någon gång
Men du vet hur det kan bli
Man skyller på om och men

Jag vill säga att jag har det bra men jag bor kvar
I samma stad som förut
Och jag vill inget mera än att hitta nått
Och bara flytta ut

Minns du hur vi brukade hänga på caféet
Det lilla, vad det nu heter
Det som ligger mitt i stan
Och första fyllan tillsammans
När vi snubblade hem
Vi var ju bara barn

Och minns du Bulgarien tjugohundrasex
Och alla festerna på Kajas balkong?
Vi var unga och dumma, ute och flumma
Hela jävla natten lång

Uppväxten var lång och tuff och svår
Och vi hade våra gräl men det
Löste sig varje gång
Men visst hade vi det ganska kul
Du spela gitarr och jag skrev
På någon usel sång

Och vi trodde nog vi skulle bli nått någon dag
Eller var det kanske bara jag
Men det spelar inge roll vi hade ändå lika skoj
När vi drömde om vårt genomslag

Min vän vart tog du vägen
Vad gör du idag
Har du vuxit upp och blivit man
Har vi tappat allt vi haft
Är det något vi förlagt
Eller en känsla som helt försvann

Vi hade våra drömmar och mål
Vi skulle hålla ihop
I vått och torrt
Sedan hann åren ifatt, vi växte upp
Och det var något
Som vi tappa bort

Vad har du gjort med dina drömmar
Blev det nått av det du sa
Själv så sitter jag fast där jag börja det blev
Aldrig nått av USA

Jag tänker att vi borde träffas
Någon gång och ta
En kaffe på det där caféet
Och snacka gamla minnen och om
Allt det som hände sedan
Och om det som aldrig blev

Men vad vet jag, du har säkert ditt liv
Och tiden räcker inte till
För får du någon minut över är jag säker
På att det är nått du också vill

Jag måste dra så jag ska runda av
Men nu vet du i alla fall
Vart jag är och hur jag mår
Och historien slutar som den alltid gör
Det är inte som på film, nej
Vänner dom kommer och går

Det händer massa saker, det blir aldrig som förr
Men minnena dom har man kvar
Så du får ha det så bra, hör av dig nån dag
Nu får jag fan va klar

Min vän vart tog du vägen
Vad gör du idag
Har du vuxit upp och blivit man
Har vi tappat allt vi haft
Är det något vi förlagt
Eller en känsla som helt försvann

Nu är det slut på mitt brev
Du får ha det så bra min vän
Med vänliga hälsningar
Och allt det där
Från du vet vem

PS. Vart tog du vägen
Vad gör du idag
Har du vuxit upp och blivit man
Har vi tappat allt vi haft
Är det något vi förlagt
Eller en känsla som helt försvann




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 368 gånger
Publicerad 2015-11-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek