Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska dö som Kurt Cobain

Jag har en plan, jag har bestämt, jag vet precis hur det ska gå
Det börjar med att jag blir känd när jag sjunger taskigt inför juryn i Idol
Sen ska jag festa som ett svin när jag blir instängd i ett hus med massa fån

När karriären tagit fart så ska jag gifta mig med en modell en vacker sommardag
Ni får se bilderna på oss i alla veckomagazin efter nån’ påhittad skandal
Och efter hon gjort slut så ska jag börja knarka och gråta ut i något aftonblad

Efter ett tag så kommer kändisskapet dala av och man kommer kalla mig passé
Det är då jag kommer göra något oväntat som ingen tror, ni ska få se
Du kommer skrika av förvåning när du läser det i tidningen på nått café

För det är då som

Jag ska dö som Kurt Cobain
Som Morrison och Hendrix
Är det självmord eller mord?
En planerad överdos?
Alla kommer minnas mig
Jag skapar myten om mig själv
När jag dör som Kurt Cobain

Mitt ansikte kommer att pryda framsidan på alla tidningar i flera dar
Tonårstjejer kommer gråta floder för dom tror att jag är allt dom har
Och det kommer skrivas om alla mina påhittade oäkta barn

Så kommer någon tok att hitta på någon helt otrolig konspiration
Som kommer spridas som en löpeld genom hela vår nation
Vissa kommer säga att jag lever, andra att det inte alls var så jag dog

Opportonister kommer sälja allt möjligt skräp som bär mitt namn och leva gott
Falska biografier kommer skrivas om mitt liv som slutade alldeles för fort
Det kommer sluta med att all frågar vad det egentligen är som jag har gjort

Dom kommer svara

Jo han dog som Kurt Cobain
Som Morrison och Hendrix
Var det självmord eller mord?
En planerad överdos?
Vi kommer alla minnas honom
Som skapat myten om sig själv
När han dog som Kurt Cobain

För

Jag ska dö som Kurt Cobain
Som Morrison och Hendrix
Är det självmord eller mord?
En planerad överdos?
Alla kommer minnas mig
Jag skapar myten om mig själv
När jag dör som Kurt Cobain




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek