Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta sitt liv

När allt känns dystert, allt känns tungt
Och livet känns så jävla dumt
Då är det lätt att ge sig av
Lämna över allt ansvar
Och ta sitt liv

Det är den enkla vägen ut
Bara pang så är det slut
Du slipper tänka något mer
Det är så enkelt som du ser
Att ta ett kliv

Ut för en bro och ge upp allt
Det blir din sista anhalt
Men är det vägen du vill gå
Att sluta livet i en å
Ett bra motiv?

Döden han finns allt kvar
Han kan du leka med en annan dag
Ta inte allt på sånt alvar
Jag lovar du får stanna här ett tag
Hos mig så har du en plats
Jag gör allt för att få dig le
Så kliv ner från din avsats
Jag kan göra dig glad du ska få se

Du har så många dagar kvar
Du ska nog se att det blir bra
Lova mig att hålla ut
Än så är livet inte slut
Du har tid

Att få göra allt det där
Leva drömmar och bli kär
Träffa nån som ger dig hopp
Låt bara bli att säga “Stopp!”
Jag finns bredvid

Släpp tanken på att vandra bort
Livet är ändå allt för kort
Släpp din ångest, din oro
Låt all din ängslan bero
Finn din frid

Döden han finns allt kvar
Han kan du leka med en annan dag
Ta inte allt på sånt alvar
Jag lovar du får stanna här ett tag
Hos mig så har du en plats
Jag gör allt för att få dig le
Så kliv ner från din avsats
Jag kan göra dig glad du ska få se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 369 gånger
Publicerad 2015-11-07 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text.
2015-11-07

  Öknens Ros VIP
Att stå vid avgrunden och välja mellan att hoppa eller stanna kvar i livet och kämpa, det kan inte vara lätt när allt känns svart och hopplöst. Tänkvärd text.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek