Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara just för dig

Om jag hade varit lite mera sån som du
Om jag hade skrivit sådana texter som du gillar
Om jag hade varit lite äldre nu
Och lite mera inspirerande
Hade du tyckt om mig då

Om jag hade andra kläder än de som jag äger
Om jag hade lyssnat på samma skivor som du lyssnar på
Om jag hade vågat prata lite mera
Och varit lite mera på
Skulle du gilla mig så

Och om jag inte sagt det där jag sade då jag sa det
Om jag inte skrattat den där gången då jag inte borde
Om jag hade fattat det där skämtet
Och skrattat med dig
Vore jag då bra nog för dig

Men jag kan inte vara mer än den jag är
Och den som jag vill vara
Är någon som vill vara lite mera just för dig
Och bara lite bättre
För du får mig att vilja vara
Lite smartare och snällare och mera genomtänkt
Lite mer ordentlig
Helt uteslutande och bara just för dig

För om jag hade tagit allt på lite mer alvar
Och om jag hade skrivit den där boken som du gillar
Eller om jag hade spelat med Bob Dylan
Eller Roger Daltrey
Hade du vart med mig

Om jag sett ut mer som Brad Pitt eller Clooney
Om jag kunde spela gitarr så som Paul McCartney
Och spelat live på Wembley
Eller på Ullevi
Hade du älskat mig så

Men om betyder ingenting för det är bara om och men
Och ingenting förändras hur mycket jag än upprepar dem
Men jag önskar att jag var nån du såg
Och någon som du tyckte om
Helt enkelt nån för dig

För jag kan inte vara mer än den jag är
Och den som jag vill vara
Är någon som vill vara lite mera just för dig
Och bara lite bättre
För du får mig att vilja vara
Lite smartare och snällare och mera genomtänkt
Lite mer ordentlig
Helt uteslutande och bara just för dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek