Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Är du arg på mig än?
Vill du vara min vän?
Ska vi bråka igen?
Kan du förlåta mig sen?
Förlåt

Jag ville att du skulle se
Jag trodde du förstod de
Jag vill inte böna och be
Jag vill bara se dig le
Förlåt

Är så ensam nu
Det var jag inte du
Jag är ledsen ännu
Hoppas du förstår mig ju
Förlåt

Saknar du mig då?
Vill du jag ska gå?
Om du gråter nå
Ska jag ringa dig då?
Förlåt

Om vi bytte ett tag
Om du var jag
Vad skulle du göra idag?
Skulle du vara lika svag?
Förlåt

Kan vi träffas nån dag?
Det har ju gått ett tag
Nu är det ditt drag
Jag är allt för svag
Förlåt

Vad ska jag säga mer?
Jag hoppas att du ser
Att du kanske inser
Och inte överger
Förlåt

Är du arg på mig än?
Vill du vara min vän?
Ska vi bråka igen?
Kan du förlåta mig sen?
Förlåt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek