Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros vingar

Vi hade det så bra då
Vi var fria som fåglarna
Men vi höll ändå samman
Högt ovan vågorna

Det hade inget namn
Det fans ingen som kunde förstå
Hur mycket vi höll av varan
En hemlighet för bara oss två

Men vi flög med Ikaros vingar
Och för nära solen vi kom
Jag vet att jag borde släppa taget
Men jag försöker ändå vända om

Jag kan aldrig glömma
Alla dina lögner och ditt svek
En dag var du borta
Som om alting bara var på lek

Alla dagar vi hade
Borta med vinden i en storm
Som om jag inget betydde
Nu har vi blivit en norm

För vi flög med Ikaros vingar
Och för nära solen vi kom
Jag vet att jag borde släppa taget
Men jag försöker ändå vända om

För jag vill flyga med Ikaros Vingar
Känna solens värme än en gång
Och när Poseidon har visat sin vrede
Ska jag aldrig mera vända om




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 366 gånger
Publicerad 2015-11-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek