Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske att du är min eller att vinden tar tag i håret men det kan lika gärna betyda, på vinden i ett hus.


Min lilla minneslock.

Om en vind, så vet du då vem du är?
Som en lätt beröring, mot din kind.
Så håller jag dig för alltid liten, min.




Övriga genrer av Catherine Brandt VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-06 00:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Spänning skönhet och hänförelse !
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP