Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett trähus 7 våningar fönstren på gaveln mot gården börjar på 4:e våningen därunder skapas en härlig vägg att ögon-njuta i utblicken samtidigt med morgon kaffet från Gevalia (produktplacering, ger bidrag?)


Är ni Starar som väntar in honor?

Trä-husväggen är till er

Kråkan

Han ser upp mot mitt fönster, ser att jag ser den lilla "Farfarsbilen" köra förbi gården, saknar den Farmorgata" så mycket att han inte kan se trädet, det som ber om ett annat liv att där nere liggande avsågat hos de fåglar som tagit över blivande och tillhörande Slottsskogens Fågel institut (f:i) och med i skogen därbakom nu sitter och mår bättre sedan Natur och Framtid (No:F) börjat bevaka och skydda området runt barackerna, de förra fågelns hackandes revir är förstört, så naturligt att nya kommit utifrån för att ta över efter?

invandrande och utvandrande ur boet

den här texten är svår att läsa förstå, det är livet också.

Vilket liv?

Vi har inget, han ser oss inte

Kör ju bara förbi

De riktiga fåglarna ser oss

Varför gör inte ni det?












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP