Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det precis samma, ungdomarna leker, skämtar och lurar varandra.


JESUS- NÅGRA VILL BADA I CHAMPANJ (chimpans och kampanj)

Jesusberättelsen när han stod på en kompis axlar
ja, han som lurade alla till skratt, de såg inte ner
i vattnet under honom

Fan, jag måste kunna andas ibland!

Hur skulle jag kunna vetat att dom aldrig ville gå?





NÅGRA VILL BADA I CHAMPANJ

(chimpans och kampanj)


I Gamla Göteborg PIERRE känd konstnär på 60-talet

Det är verklighet det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför blandar du in Jesus i allt detta?

2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP