Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är konstigt att vara människa, egentligen förstår man inte så mycket


Anti mot Simex

Därför vi försöker kommunicera med er, alltid gjort.

Råttor är ett, vårat bytes djur varför jaga ni dessa?

Förgiftar och ska vi bli förgiftad, är det det ni vill?

Människan! Giftspindlar, förstår ni hur vi tänker?

Anti, så mycket mot Simex!

Sluta förgifta och döda råttorna
att slippa utsatta giftspindlarna
jag förstår inte,

vet bara att lerråttorna är vidriga

men de fina brunaktiga ser goda

Ja, det är de-stora fåglarnas egna

kan, underbara
fåglar se och läsa
genom mina ögon
känna mina tankar
få jag en liten plats
här nere på jorden
där jag inget förstår


Ser ni min text som jag skriver

Husen mittemot var aldrig tänkta att hålla
de ingick i ett attentat mot Gamla Göteborg

GG som i geggamoja, ni vet trampa och plaska.

Ler råttor, det värsta

(Nej, det Är ingen förklaring)

Anteckning




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-23 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP