Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullständiga rättigheter



Det är fullständigt fel att mänskliga rättigheter inte omfattar rätten att sätta gränsen för hur många som ska ha rätt att passera gränsen.

Botten är nådd! Förbjud rätten att existera fullständigt!




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP