Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Hollywoodfruns djurporr



En Hollywood-fru från Sri Lanka
kunde, suga och svälja och svanka:
Hon var dum som en gås,
men en metamorfos
gjorde henne till en tidningsanka.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 1501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-07 17:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
..., så henne kunde ingen klanka.
2016-05-06

    ej medlem längre
Bra limerick Judas!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP