Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/roses, roses, roses....


hur jag lyckats lura HEMSK-GRÅA november


























jag tänker hela tiden


på min älskade kvinna,



som är lika mycket


strålande solstråle



som rosorna

på bilden




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-07 17:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Åh vilken ljuvlig kärleksförklaring ! Strålar om dig.
2015-11-18

  Amari
Solsken i blick
både på dig
och henne
då kanske!
Så underbart härligt!

2015-11-10

  Eva Langrath VIP
Ljus i mörker
2015-11-08

  Ingrid Trolle
Härligt lysande
novemberdikt
2015-11-08

  walborg
Ni lyser upp novembret!
2015-11-07

    ej medlem längre
Underbart!
2015-11-07

    Lars J
Du ser ganska glad och strålande ut på den bilden också, kanske är det din älskade kvinna som tagit bilden? ;-)
2015-11-07

  bittemi VIP
Så härligt! !
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden