Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen drog




Stormen drog in
från väster, kom den

jag dar upp täcket
över din kropp
du sparkar alltid
av dig

lyssnande ut mot
altandörren
ännu blåser det
bara en stilla bris

kryper så ned
i värmen hos dig
det var nog bara
i mitt hjärta
det stormade.

© Bosse 8 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 08:46



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
berörande meningar.
2015-11-08

  Evelyn Falk Möller VIP
En sådan underbart vacker bild du målar med dina ord.

Skönt att stormen drog förbi.....
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten