Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nygammal - Ändrad - Men lika aktuell


Hat är Destruktivt

 

Hatet
bara
ligger en i fatet
Spara
styrka
kämpa, yrka
för deras rätt
som ej har lätt.
Ge ett handtag
gärna famntag.
Skänk dem Kärlek
ömhet, närhet.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 09:58

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att älska Herren är att hata det onda, säger Bibeln.
Sådant hat kan aldrig vara destruktivt.
Det som är destruktivt är humanistiska floskler.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson