Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den kommer till slut . . .

 

Vågar du om döden skämta
kanske livslågan vill flämta
och du hör hur klockor klämta
när Han på ytterdörr’n ses glänta,
stiger in för att dig hämta.

 Utan ett enda öga torrt
går nu allt förskräckligt fort
Ja, helt enkelt såsom smort
när Du i en kort transport
med häst och kärra fraktas bort.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 12:04

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ferlin förblir en av mina stora hjältar.
2015-11-08

    ej medlem längre
Lte Ferlinsk på slutet:) bara lite!
2015-11-08

  louisegirl
Ja den sista färden gäller oss alla, den kommer ingen ifrån.
Bra ordat!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson