Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kristalliserar sig.




och likt kläder på tork i vårvind
rör sig meningen i mig



jag ska födas!









Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-08 16:55



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Hahahahaaaaaa ... du är!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-22

    ej medlem längre
Underbart bra!
2015-11-18

  Rachel Roth
underbar känsla förmedlar du
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP