Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det 2018

Det har regnat hela dagen
och nu regnar det ner i min säng
och jag sover i en skog under himlen
och morronen kommer
och regnet faller, det faller i en tid

Faller ned
i våra ögon,

faller i dagar och nätter,
månader och år
neröver människors tankar
in i artärer.

De pumpar vårat blod
inuti våra egna system.,
de fortsätter åter ut i regnet
som regnar ner i våra sängar
i en skog under himlen

tills morronen kommer
fortsätter det att falla, i en tid
ned i våra ögon, faller i dagar och nätter
månader och år.
regnet faller i sin sorg
och vill att vi ska
ta hand om varandra




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-08 23:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Griper tag och berör!
2015-11-11

    ej medlem längre
En vacker och melankolisk dikt. Utmärkt!
2015-11-10

  KYREUS of Sweden
Rörande
rart
rejält
riktig.
2015-11-09

  Nanna X
Kändes faktiskt som om det regnade ner i min säng i natt, det smattrade så... ömsint dikt.
2015-11-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Its a hard rain a gonna fall
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg