Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD fotar och har trevligt på Lesbos


Vi hjälper flyktingar på plats!


...och tar bild på dem så att de ska slippa ta en selfie!




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-09 12:18



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sveriges bödlar som dödar ett ägg idag, imorgon blir en oxe.
som på något sätt inte att leta efter tecken på sammanträffanden när ett sånt vin sitter i flaska vid makten.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP